Zákaznické hodnocení

Celkový průměr z 7980 hodnocení:
  4,78 / 5
6376
1482
108
8
6

  Zuzana Zajíčková, Kralupy nad Vltavou   3.7.2018
  Jana Vamberová, Praha 4   3.7.2018
Dobré
  Michaela Hercogová, Jablonec nad Nisou   3.7.2018
  Ilona Jandová, Tábor   3.7.2018
  Monika Machálková, Brno   3.7.2018
  Eva C., Svitavy   3.7.2018
Naprostá spokojenost
  Tomáš Vimmr, Praha 10   3.7.2018
  Milan Lučný, Havířov   3.7.2018
  Hana Lutzová, Rýmařov   3.7.2018
  Eva P., Tlučná   3.7.2018
  Lidie L., OstravaRadvanice   3.7.2018
Jednoduché, srozumitelné
  zdeněk čermák, trutnov   3.7.2018
Naprostá spokojenost se službami, rychlé, jednoduché
  Pavel Netrval, Rudolfov   3.7.2018
  vladislava černohlávková, čečelice   3.7.2018
Výborná služba. Děkuji.
  Aleš P., Zlín   3.7.2018
Přehledný srovnávač nabídek bez nutnosti předchozího zadávání kontaktního telefonu. Dobrá cenová nabídka pojištění. Jednoduché a přehledné prostředí při vyplnění vstupních dat. Po registraci automatické vyplnění dat účastníků z adresáře. Platba kartou zcela bez problémů. Vše srozumitelné, používám opakovaně.
  Štěpán M., Rokycany   3.7.2018
Zvládne to i laik
  Barbora Diblíková, Praha 10   3.7.2018
  Jakub Dohnal, Velká Bíteš   3.7.2018
  Jana Brychtová, Prštice   3.7.2018
  Jaroslava Bocková, Jívová   3.7.2018
  Jan Suchan, Praha 10 - Petrovice   3.7.2018
  Irena K., Most   3.7.2018
Rychlost
  Šárka B., Rudolfov   2.7.2018
Vše rychlé. Jen je škoda, že při uplatnění slevy nejde připojistit veterinární péče pro psa.
Jednalo se o speciální slevovou akci na konkrétní produkt s danými parametry, proto vámi zmíněné připojištění nešlo nakombinovat.
Petr Šťastný
  Ludmila Slaninová, Praha 6   2.7.2018
  Andrea T., Kladno   2.7.2018
Velmi příjemné, rychlé. Jen mi vadí platba on-line, preferuji bankovním převodem.
U smluv cestovního pojištění, které mají počátek blízko, neumožňujeme použití obyčejného bankovního převodu. Bankovní převod může trvat i několik pracovních dnů (podle toho, kdy příkaz zadáte a z jaké banky posíláte) a bylo by nemilé, kdyby kvůli pozdní platbě smlouva neplatila a nebyla byste na cestu pojištěna.

Proto v takových situacích umožňujeme pouze on-line platbu, buď platební kartou nebo přes internetové bankovnictví vybraných bank. Obojí funguje bez problémů, s jistotou a smlouva je uhrazena okamžitě, na e-mailu ji máte během minuty.

Děkujeme za pochopení.
Petr Šťastný
  Vladimír Štark, Nové Hrady   2.7.2018
  Petra Karlíková, Nový Jičín   2.7.2018
Rozhodně lepší nabídka než u konkurence
  Marcela K., Moravská Třebová   2.7.2018
Rychlé vyřízení, dobrá cena
  Jaromír Barhoň, Sedlčany   2.7.2018
  Ivana Kořenková, Jeseník   2.7.2018
  Jan Konečný, Nýdek   2.7.2018
  Barbora Jurčíková, Žalany   2.7.2018
  Dagmar Gajdušková, Dolní Kounice   2.7.2018
  Stella Kotykova, Zlín (okr. Zlín)   2.7.2018
  Radek Š., Růžová   2.7.2018
jen 2 poměrně nevalné pojištovny pro pov. ruč. (Direct + Slavia)

nutno ihned zaplatit - bez toho nelze dál - jiné solidní pojišťovny i makléři umí i další možnosti (platba převodem později). A to celé je možné provést jen dvěm adruhy plateb GoPay (omezený výběr bank) + VISA a spol.

Nepřehledné pojistné podmínky (asistence a připojištění) - mnoho textu v mnohých (!) souborech PDF. Ale není se čemu divit vzhledem k výběru možných pojišťoven...
My se specializujeme na on-line sjednávání pojištění a nabízíme jen to, co lze skutečně vyřešit 100% on-line a s pojišťovnami, které o to mají zájem. Většina ostatních, zejména těch velkých, to takto dělat nechce. Chtějí být spíše off-line a nechtějí být srovnáváni ve srovnávačích. Často chtějí osobní návštěvu klienta nebo dohadování s klientem po telefonu.

Proto pro pojištění vozidel máme aktuálně tyto 2. Pojišťovny Slavia a Direct považujeme za solidní, nemáme s nimi problémy. Máme rozjednané i další, ale narážíme na mnoho obchodních i technických složitostí, které nám nedovolují sjednávat skutečně on-line.

Navíc pro nás konkrétně není pojištění vozidel hlavní produktem. Specializujeme se spíše na pojištění nemovitosti a domácnosti, kde máme výrazně širší nabídku.

Z podobného důvodu máme systém on-line placení již při sjednání, je v tom i pár technických důvodu, proč to máme řešeno právě takto. Odložené zaplacení smluv naše společnost nenabízí. Lze platit i obyčejným bankovním převodem, pokud je počátek pojištění za týden a více.

Pojišťovna Direct má skutečně pojistné podmínky rozdělené do většího množství dokumentů podle jednotlivých součástí a připojištění. To jsme si však nevymysleli my, a tak těžko nám za to dávat horší hodnocení. Jiné to mají rozdělené podobně, jen to dají do jednoho velkého dokumentu.
Petr Šťastný
  Jarmila T., Frenštát pod Radhoštěm   2.7.2018
Skvělá nabídka, přehledné stránky, rychlost
  Jaroslav V., Lučina   2.7.2018
Kalkulace byla rychlá, přehledná a jednoduchá
  Petr Kováč, Libavské Údolí   2.7.2018
  Zdeněk Janda, Praha 9   2.7.2018
  Roman Nejeschleba, Blatnice pod Svatým Antonínkem   2.7.2018
  Zbyněk Kakeš, Plasy   2.7.2018
  Frantisek Hanzlik, Praha 4   2.7.2018
  Petr Vašut, Rožnov pod Radhoštěm   2.7.2018
  Jana J., Náchod   2.7.2018
Přehledné, rychlé
  Kateřina M., Uherské Hradiště   2.7.2018
Přehledné, rychlé
  Jan V., Praha   2.7.2018
  Eduard Tihoun, Pardubice   2.7.2018
Normální online pojištění
  Jakub Jungwirt, Praha   2.7.2018
  Jan V., Olomouc   1.7.2018
  Jaroslav Solový, Stříbro   1.7.2018